Avis legal - www.euromillones.cat

TITULAR WEBSITES I DADES IDENTIFICATIVES

MarinWbanet S.L.L, és el titular del lloc web www.euromillones.cat L'empresa MarinWbanet, S.L.L té el domicili fiscal en Avenida de la Marina Nº9, 1ºB. C.P.: 11.007 - Cádiz, amb CIF B-72093826 inscrita en el Registre Mercantil de CADIZ, al tom 1885, foli 21, full número CA-36552, inscripció 1a.


USUARIS

A tota personal pel sol accés al portal euromillones.cat se li atribueix la condició d'Usuari, que accepta les condicions d'ús del portal aquí reflectides.


OBJECTE DEL PORTAL

La creació del portal www.euromillones.cat té per objecte exclusivament mostrar informació referent a la Loteria Euromillones.


DRETS RESERVATS

Queda expressament prohibida la reproducció, distribució total o parcial dels continguts del portal així com dels elements que componen les pàgines com imatges, so, vídeo, programari, textos, marques, logotips o altres.


EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

El porta www.euromillones.cat no es fa responsable en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que pogués ocasionar per errors o omissions en els continguts, manca de disponibilitat, etc. Els continguts exposats ho són a títol informatiu pel que manquen de qualsevol valor probatori. L'oficialitat de les dades sobre aquestes correspon exclusivament a Loterías y Apuestas del Estado.


ENLLAÇOS

El lloc web www.euromillones.cat manté enllaços de caràcter publicitari cap a altres llocs d'Internet. La inclusió de la gestió d'aquestes connexions externes no implica cap tipus d'associació, fusió o participació amb els destins connectats.

El portal www.euromillones.cat manté un acord amb vàries empreses de caràcter exclusivament publicitari. Aquestes empreses de gestió de Loteries presten serveis de gestió i compra de loteries sota la seva exclusiva responsabilitat i condicions d'ús.

El portal www.euromillones.cat no és part contractant en cap cas, per la qual cosa no assumeix cap responsabilitat davant el client. El portal www.euromillones.cat s'exonera així de qualsevol responsabilitat relativa a la prestació i funcionament de l'esmentat servei. En cap cas el portal www.euromillones.cat assumirà cap responsabilitat pels continguts publicitaris i enllaços on es remeten i que pertanyen, tots ells, a llocs web aliens al portal euromillones.cat

La qualitat, exactitud, fiabilitat, veracitat, validesa dels anunciants exposats corresponen als anunciants i per a qualsevol aclariment sobre aquests continguts publicitaris ha de dirigir-se al mateix anunciant.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Tractament de les dades de caràcter personal. A efectes del que es disposa en la normativa vigent sobre protecció de dades així com en matèria de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, l'usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del seu registre o de qualsevol altre facilitat a MarinWbanet S.L.L , per al seu accés a alguns dels serveis del lloc web www.euromillones.cat (subscripció a fòrums, apostes, xats, cursos, butlletins...), siguin incorporats a fitxers de titularitat d'aquesta empresa, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que ho sol·liciten. L'Usuari atorga, per la present, el seu consentiment al portal www.euromillones.cat per rebre d'aquest publicitat o informació de productes o serveis d'aquesta o de tercers, sempre relacionats amb la Loteria Euromillones.


NAVEGACIÓ AMB GALETES

El portal www.euromillones.cat utilitza galetes (petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'usuari i permeten obtenir informació per al tractament d'estadístiques (data, hora, IP, navegador, país, etc.). L'Usuari pot impedir la generació d'aquestes galetes, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu navegador.


MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA

El portal www.euromillones.cat podrà modificar en qualsevol moment les presents condicions, essent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les esmentades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

facebook, resultats d'Euromillones. resultats d'Euromillones, twitter